Rólunk

A Hidvégi-hús története

A Hidvégi-hús Kft. egy teljes mértékben magyar tulajdonú, több mint 30 éve működő nagykereskedelmi vállalkozás, amely 1989 óta meghatározó szereplője a hazai húsiparnak. Cégünk a magyar piac széleskörű húsipari kínálatát biztosítja, termékeinkkel éttermeket, közétkeztetéseket, konyhákat, valamint kis- és nagykereskedelmi partnereket látunk el. Emellett számos budapesti kórházat és az Országos Katasztrófavédelmet is rendszeresen ellátjuk, így szolgáltatásaink messze túlmutatnak a hagyományos szerepeken.

Központi, János utcai telephelyünkön saját húsipari termékeink készítése és nagykereskedelme zajlik, míg a KMASZC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum és Szakképző Iskola telephelyén, szoros együttműködésünk révén, sertésbontást és kereskedelmet folytatunk. 

Cégünk alapítása óta családi vállalkozásként működik, ahol az alapító és fia közösen vezetik a vállalatot, biztosítva a hagyományok és az innováció harmonikus egyensúlyát

Küldetésünk és víziónk

Célunk, hogy prémium minőségű szolgáltatásainkkal és a megbízhatóság iránti elkötelezettségünkkel kiemelkedő szerepet töltsünk be a hazai húsiparban. Partneri kapcsolatok kialakításával és fenntartásával közösen törekszünk a kölcsönös fejlődésre, hogy partnereink mindig a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek. Folyamatos fejlődésünkkel és szakmai hozzáállásunkkal hozzájárulunk a magyar élelmiszeripar pozitív irányba történő előmozdításához.

Megbízhatóság

Prémium minőség

Fejlődés

Együttműködés a Jövő Szakembereivel

Különösen büszkék vagyunk a KMASZC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum és Szakképző Iskolával kialakított szoros kapcsolatunkra. Az iskola telephelyén folyó munkafolyamatok során a hentes szakmát tanuló diákok valós, éles környezetben gyakorolhatják tudásukat, így a szakma alapjait közvetlen piaci tapasztalatokon keresztül sajátíthatják el. Cégünk gazdagodik a fiatal, elkötelezett szakemberek lelkes hozzáállásával, amit nagyra értékelünk és támogatunk.

A közös munka révén a diákok gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek egy működő piaci környezetben, amely biztosítja számukra a megfelelő szakmai alapokat. Büszkék vagyunk arra, hogy a nemrégiben országos szakmai versenyen kiemelkedően teljesítő diákok is a mi mentorálásunkkal készültek fel, ezzel is öregbítve az iskola hírnevét. Ez az együttműködés nemcsak a diákok szakmai fejlődését segíti, hanem hozzájárul a húsipar hosszú távú, fenntartható fejlődéséhez is.